Kesti Kaluste Oy on vuonna 1995 perustettu kodin kiintokalusteita valmistava yritys ja on korkeimmassa AAA-Rating luottoluokituksessa sekä lisäksi Suomen Vahvimmat yritykset luokassa..

Kesti Kaluste Oy:n toimintaperiaatteena on tarjota tuotteita ja palveluita jokaiselle asiakasryhmälle, niin suoraan kuluttajalle, jälleenmyyjälle, pienille remonttiliikkeille kuin isoille rakennusliikkeillekin.

Oman tuotantolaitoksemme ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä palvelua.

Tuotantolaitoksemme sijaitsee Vantaan Tammistossa, joten keskeisen sijaintimme vuoksi voimme palvella asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla todella nopeasti ja joustavasti. Suoraan kuluttajalle Kesti Kaluste Oy toimii tuotemerkillä Kesti Keittiöt.

Kesti Keittiöt on panostanut tuotekehitykseen ja laatuun viime vuosina voimakkaasti. Yhteistyökumppaneiksi on valittu vain alansa parhaimmat kotimaiset toimittajat.

Suunnittelussa käytämme Planit Fusion suunnitteluohjelmaa jonka ansiosta asiakas saa lähes realistisen kuvan tulevista kalusteistaan.

Malmin raitti 17  00700 Helsinki

Puh: 09 2211661

Avoinna

Ma - To   10 - 17

Pe - La  10 - 14 

Kannattaa poiketa katsomaan alan uutuudet.

Ps. varmista aina puhelimitse että suunnittelija on paikallaTippuvesisuoja

Astiankuivauskaappiin saatavilla kokopohjan täyttävä tippuvesisuoja leveydet 50, 60, 70, 80 cm kaappeihin

Legrabox

Habitaresta tuttu uutuuslaatikko

Legrabox tule näe ja kokeile itse.

No Galleries Found